محتوای این مقاله
مقدار دقیق توسط عوامل بسیاری تعیین می شود که به سختی بر پردازش تأثیر می گذارد. اولین سابقه چای به زبان انگلیسی از نامه ریچارد ویکهام، که دفتری برای شرکت هند شرقی در ژاپن داشت، به تاجری در ماکائو نوشت و در چای خارجی اصل سال 1615 “بهترین نوع غذا” را درخواست کرد. با این حال، چای در بریتانیا به طور گسترده مصرف نمی شد.
با این حال، هنگامی که چای خارجی اصل با هدف برداشت رشد میکند، بوتههای Camellia sinensis معمولاً فقط تا حدود سه فوت رشد میکنند. چای سبز از برگ های تازه، خشک، کمی حرارت دیده یا بخارپز شده گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود. این آماده سازی فرآیند اکسیداسیون را متوقف می کند و مشخصات طعم چای سبز را در نظر می گیرد که بهتر است به عنوان ملایم، تازه و شاید کمی گیاهی توصیف شود.
چای هیبیسکوس
ضخامت اولانگ می تواند کمی متفاوت چای خارجی اصل باشد و یکی از پیچیده ترین انواع چای است. فرآیند دقیق استفاده شده منجر به طعم ها و عطرهای مختلف می شود. هنگامی که برگ ها برداشت شدند، بلافاصله زهکشی شده و خشک می شوند تا از اکسیداسیون جلوگیری شود. نوشیدنی به دست آمده از نظر رنگ و طعم بسیار روشن است. چای سبز باید همانطور که هست مصرف شود، زیرا افزودن مواد دیگر طعم چای خارجی اصل طبیعی نوشیدنی را کاملا از بین می برد.
چای سه شنبه: چگونه چای + شکر امپراتوری بریتانیا را تغییر داد
محاسبه انواع دمنوش های گیاهی موجود از نظر فنی امکان پذیر نخواهد بود. این به این دلیل است که این اصطلاح را می توان برای هر گل، ریشه، پوست، ساقه یا میوه ای که می توان چای درست کرد به کار برد. در بسیاری از موارد، انواع مختلف دمنوش های گیاهی نیز با هم مخلوط می شوند. چای گیاهی علیرغم نامش از نظر فنی یک چای خارجی اصل چای نیست زیرا از گیاه کاملیا سیننسیس به دست نمی آید.
ChaSouSou: مکانی برای عاشقان چای
بو دادن چای همچنین کافئین را از آن خارج می کند و هوجیچا را به نوشیدنی محبوب صبح، ظهر یا شب تبدیل می کند. معمولاً ماسالا چای نامیده می شود، اما در کشورهای غربی چای خارجی اصل به نام چای لاتس رایج شده است. چای سنتی ترکیبی از چای سیاه آسام چای خارجی اصل با ادویه هایی مانند میخک، دارچین، بادیان ستاره ای، هل و زنجبیل است.
چای چای
در بریتانیا و ایرلند، چای در اصل به عنوان یک کالای تجملی در مناسبتهای خاص، مانند اعیاد مذهبی، بیداریها و گردهماییهای تکالیف مصرف میشد. قیمت چای در اروپا در قرن نوزدهم به طور پیوسته کاهش یافت، به ویژه هنگامی که چای هندی به مقدار زیاد وارد شد. در پایان قرن نوزدهم، چای به یک نوشیدنی روزمره برای همه اقشار تبدیل شده بود. محبوبیت چای در چای خارجی اصل رویدادهای تاریخی نقش داشته است – قانون چای در سال 1773 جرقه جشن چای بوستون را برانگیخت که به انقلاب آمریکا افزایش یافت. نیاز چای خارجی اصل به حل مشکل کسری تجاری بریتانیا ناشی از تجارت چای به جنگ تریاک منجر شد.
منبع: خرید انواع چای خارجی اصل درجه یک [بهترین قیمت]
https://ehsanmarket.shop/product-category/foreign-tea/